Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Delia Barbu si Fratii Advahov - ALBUM COLAJ 2020 - Sunt mândruță din Isverna

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
873 Vizionari

Publicitate

Descriere

Albumul de melodii ”Sunt mândruță din Isverna” interpretat de către interpreta de muzică populară Delia Barbu reia o temă specifică nu numai folclorului popular românesc, aceea a melodiilor de dragoste, a atracției băiatului față de femeia iubită.

Interpreta de muzică populară Delia Barbu are un joc de scenă și o voce inconfundabile. ”Lasă să mă bpunie că așa îi trebuie” arată faptul că mândra știe să îl facă pe iubitul gelos, fiindcă dragostea fără gelozie nu este dragoste.

”Au fost nopți și au fost zile când plângeam cu mine și-mi spuneam în gând că poate mâine o fi mai bine” sunt versurile cheie ale unei melodii în care este vorba de capacitatea de a lupta conra greutăților vieții și a le birui.

”Of lună of” este o melodie care cântă dragostea ”pe furate” dintre un tânăr și o tânără, Luna este cântată de poeții romantici ca simbol al iubirii, iar folclorrul tradițional românesc nu ignoră acest subiect.

”Când ies pe cer stelele, nana-l meu cu șoaptele” este o altă melodie de dragoste a interpretei de muzică populară Delia Barbu.

Coloana sonoră a tuturor acestor melodii deosebite pentru ritm, versuri și mesaj, este asigurată de un grup de profesioniști ai genului, cel al Fraților Advahov, a căror orchestră folosește intrumentele populare tradiționale: vioara, țambalul, acordeonul, trompeta, taragotul, clarinetul, fluierul, naiul, chitara.

Interpreta de muzică populară Delia Barbu reușește să se sincronizeze perfect cu orchestra din toate punctele de vedere.

Melodiile de pe acest album pot fi ascultate la petreceri, la concerte, în intimitatea locuinței, fiind melodii cu mesaj, mesaj de veselie, mesaj de învățăminte pentru viață, dar sentimentul predominant este cel al dragostei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL