Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Delia Barbu - Hai neicuta la iubit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
253 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia populară veselă ”Hai neicuță la iubit” este una din cele mai frumoase melodii ale îndrăgitei interprete de muzică populară Delia Barbu. Iubirea este foarte des folosită ca motiv în compoziția creațiilor populare. Îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu interpretează o melodie cu mesaj, veselă, filmată într-un cadru extraordinar cu dansatori îmbrăcați în costume populare. Interirul este de asemenea, ales cu gust. Coloana sonoră este asigurată de o orchestră în care viorile și tambalul joacă rolurile principale.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu aduce în atenție o serie de motive precum ”deochiul”, acel element popular care provoacă durere și suferință băieților frumoși cu trecere la tinerele din sat.

Motivul iubitului care este râvnit de multe fete reia cumva mitul ancestral al ”Zburătorului”, acea ființă legendară care tulbură somnul fetelor și care le lasă întristate, astfel că ele cu greu reușesc să găsească un iubit.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu consideră că și băieții pot fi deochiați și că nu-și pot găsi ușor iubirea, dacă zboară ”din floare în floare”.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Delia Barbu face parte din tânăra generație de interpreți care și-a creat un public al ei, ale cărei melodii sunt printre cele mai ascultate la petreceri. Vocea ei, talentul, capacitatea de a trece ușor de la un gen muzical la altul, determină iubitorii de folclor să aleagă mereu melodiile îndrăgitei interprete de muzică populară, Delia Barbu, la petreceri sau când vor să asculte pur și simplu o bijuterie a folclorului popular românesc.

Comenteaza

RSS
Positive SSL