Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

De rasul lumii! Dorel basculeaza pamantul cu tot cu basculanta

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
20,719 Vizionari

Publicitate

Descriere

Acest caz este real și a fost surprins de camerele de supraveghere în timpul basculării încărcăturii de pământ dintr-o autobasculantă marca ROMAN.

În ziua de 23 august 2013, o societatea comercială avea de încheiat o lucrare prin care trebuia să efectueze o umplutură de pământ într-o groapă săpată în infrastrutura unui drum public.
Șoferul autobasculantei ajunge cu mașina la locul respectiv și execută manevra de poziționare înainte basculării propriu-zise.

Prima greșeală pe care o face este că orientează autoveniculul într-un mod neinspirat, prea aproape de groapă cu roțile din spate, într-o poziție laterală.Roata din stânga spate a mașinii este pe un teren nesigur, deasupra pământului moale basculat la o
cursă anterioară.

Corect ar fi fost ca autobasculanta să fie parcată paralel cu trotuarul astfel încăt încărcătura să poată fi depozitată direct în
groapă.

După ceva timp în care se amorsează pompa de basculare, șoferul acționează mecanismul și bena se ridică, la început cu viteză mai scăzută, la limita de siguranță.

Șoferul însă face a doua greșeală:întrerupe cursa de basculare, lasă bena mai jos și o ridică din nou cu viteză mai mare.La un moment dat în timpul basculării se produce un dezechilibru.
Mașina se lasă cu roata din stânga spate pe terenul moale și astfel, autobasculanta se răstoarnă în câteva clipe.

Comenteaza

RSS
Positive SSL