Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Dansul mirilor - Alexandra și Mădălin

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse Interesant
9,128 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Dansul mirilor din acest videoclip este foarte frumos.Vedem o tânără pereche care valsează în deschiderea petrecerii la nuntă, pe ritmul și acordurile unei melodii superbe, “I Believe In You”.
 Piesa este interpretată de grupul Il Divo și de solista Celine Dion.Cântăreața canadiană este cunoscută în întreaga lume dar despre grupul vocal Il Divo se știu mai puține lucruri.
 Practic Il Divo este un cvartet format din bărbați cu voci de tenori.Ei s-au reunit la Londra în anul 2003 și au înființat cvartetul acesta, iar melodia cântată alături de Celine Dion a fost lansată trei ani mai târziu.

 Cei patru cântăreți sunt: Urs Buhler (din Elveția), Carlos Marin (din Spania), Sebastien Izambard (din Franța) și David Miller (din Statele Unite ale Americii).
 Acest grup călătorește peste tot în lume iar avantajul celor patru tenori este că pot acompania vocal în patru limbi:engleză, franceză, germane și spaniolă.Până în prezent, Il Divo a lansat nouă albume avțnd o cloaborare eficientă cu mulți soliști și grupuri vocal-instrumentale de pretutindeni.
 Dansul mirilor este interesant și prin coregrafie.În mod sigur, Alexandra și Mădălin au fost instruiți și s-au pregătit anterior.
 Cei doi tineri au exersat bine pașii de vals, iar ceața artificială îi învăluie ușor ca într-o poveste cu prinți și prințese.

Comenteaza

RSS
Positive SSL