Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

DAF XF 530 FT SSC Tractor Truck (2018) Exterior and Interior

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
4,382 Vizionari

Publicitate

Descriere

Specialiștii olandezi de la DAF au lansat un model de autotractor, XF 530 FT SSC, pe care l-au conceput pentru aniversarea a 90 de ani de existență pe piața auto.

Este un proiect futurist cu multe elemente noi (faruri cu LED-uri și lămpi spate cu LED-uri).Autovehiculul are un motor Diesel supraalimentat, tip MX 13-530, cu norme de poluare EURO 6.

Caroseria a fost vopsită în nuanțe metalizate, în trei variante: albastru deschis, negru și roșu.

Denumirea „SSC” provine de la „Super Space Cab” (cabină super spațioasă), iar 530 este puterea motorului, exprimată în cai putere.

Modelul acesta este echipat cu o singură punte spate, tip SR 1347.Grila de aer a fost modificată și are un aspect aparte, iar habitaclul oferă condiții deosebite pentru postul de conducere dar și pentru confort.

Volanul și scaunele sunt îmbrăcate în piele, iar cele două paturi suprapuse asigură condițiile optime de odihnă și relaxare.

La bord sunt implementate sistemele GPS de localizare și de navigație, precum și sistemele de comunicare, tip Kenwood, stației de emisie- recepție și telefon, sistem de blocare anti-efracție.

Autotractorul este dotat cu pilot automat, cu sistem de asistență a conducerii și de asistență la frânare, precum și cu un program de mers Eco Mode/ Eco Roll care contribuie la scăderea consumului de combustibil.

Taguri: camioane daf

Comenteaza

RSS
Positive SSL