Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cum se procedează la începerea unei perioadei zilnice de muncă ?

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
4,507 Vizionari

Publicitate

Descriere

Înaintea plecării în cursă cu autovehiculul destinat transportului de mărfuri, orice conducător auto trebuie să-și activeze cardul în dispozitivul tahograf.

După pornirea motorului, se introduce cardul în cititorul de carduri de la bord.Pe ecran va apărea data încheierii ultimei curse (ziua, luna, ora), iar pentru activarea cardului la începutul unei noi zile de muncă, se apasă tasta “OK” pentru confirmare.

Lăsând motorul la ralanti pentru a atinge presiunea optimă în instalatia de aer a autovehiculului, șoferul poate inspecta în câteva minute starea fizică a anvelopelor din dotare, atât de pe

autovehiculul trăgător cât și de pe remorcă, dispozitivul de cuplare a remorcii sau semiremorcii, starea tehnică a discurilor de frânare (eventuale fisuri sau crăpături) și a pernelor de aer care trebuie să fie etanșe.

Nu trebuie evitată verificarea funcționării corecte a instalației de iluminat (faruri, lămpi de semnalizare, stopuri de frână) pe autovehiculul trăgător dar și pe remorcă.

Șoferul de cursă lungă Daniel Cimpoeru face aceste lucruri în fiecare dimineață așa cum exemplifică în videoclip pentru toți colegii lui în acest domeniu.

Mulți conducători auto cu experiență, verifică dintr-o privire pierderile de ulei, de lichid de frână sau de antigel observând dacă sunt pete sub motor sau la componentele hidraulice ale
instalației de frânare.

sursa: Daniel Cimpoero

Taguri: daniel cimpoeru

Comenteaza

RSS
Positive SSL