Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cum să te ferești de cancer. Sfaturi de la nutriționiști

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant Sănătate
2,337 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul “Cum să te ferești de cancer. Sfaturi de la nutriționiști” face parte din seria de “pastile” informative, încărcate pe canalul youtube “FreshRefresh”, inițiat în 2016 și dedicat acestor tipuri de emisiuni, realizate de Alexandra Păcuraru, pe Realitatea TV.

 Conținutul videoclipului amintit se referă la constatarea cauzei îmbolnăvirilor de cancer, în urma cercetărillor de specialitate, de către șeful unei clinici oncologice din Germania, ca fiind, în principal, stresul. Medicul respectiv este contestat, desigur, de către lanțurile farmaceutice, fapt plauzibil, însă, dacă se are în vedere interesul financiar al acestora.

 Cu toate acestea, diversele studii din întreaga lume dovedesc, în mod clar, că atât stresul, cât și traumele psihice de variate feluri, cumulate cu aciditatea provocată de ingerarea alimetelor care sunt, în majoritate, acide, sunt principalele cauze ale dezvoltării tumorilor maligne.

 Din punct de vedere al mâncărurilor, cele mai nocive sunt, se pare, carnea, zaharurile și băuturile carbogazoase. Se impune astfel, spre o atenuare a influențelor negative ale acestora, asupra funcționării optime a organismului, o alcalinizare a acestuia, prin creșterea consumului de fructe, legume și verdețuri proaspete.

 Cea mai importantă interdicție, în cazul îmbolnăvirilor de cancer, se referă la toate tipurile de carne, inclusiv cea de pui sau pește, fiind propuse, in schimb, o serie de rețete sănătoase, pe bază de tot felul de leguminoase și ciuperci, chiar dacă acestea din urmă nu în exces.

 Medici cu zeci de ani în spate, în cercetarea oncologică, afirmă că atât cancerul aflat în fază timpurie, cât și grave afecțiuni degenerative pot fi inversate cu o dietă alcalină. În acest sens, în afară de carne, se impun a fi înlăturate din dietă toate tipurile de zahăr și făină, care nu fac altceva decât să hrănească celulele canceroase.

 Respectivele zaharuri sau îndulcitori artificiali pot fi substituiți cu sucuri din struguri sau alte fructe colorate intens, miere și extract de ștevie (care este un îndulcitor natural).

 De asemenea, se impune o reglemenatare și la nivelul uzului celorlalte alimente, cum ar fi: uleiurile hidrogenate, margarinele, cafeaua, tutunul, alcoolul, oțetul, fructele de mare, sucurile acidulate sau sarea albă.

 Referitor la persoanele care nu se pot abține, totuși, de la a consuma carne, recomandarea tinde spre un procent de 45 % constând în conținutul de carne dintr-o masă, restul fiind constituit din legume cât mai diversificate.

Comenteaza

RSS
Positive SSL