Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cristina Turcu Preda – Galbenă gutuie

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
5,267 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cristina Turcu Preda a devenit cunoscută datorită talentului său, dar și a sincerității transmise prin versuri. Cele mai populare melodii ale sale sunt “Călător fără noroc”, “Sârba de la Pitești” și “Pe cine nu lași să moară”. Cristina consideră că, fără muncă, talentul nu are nicio însemnătate. El trebuie valorificat și disciplinat pentru a avea parte de realizări.

  Artista are o colecție impresionantă de costume populare autentice, vechi de peste 120 de ani. Cântă de când se știe și nu își imaginează viața fără muzică. Ca dovadă, în palmaresul său deține peste 15 albume lansate.

  “Galbenă gutuie” este un colind ce anunță marea sărbătoare a Nașterii Domnului, Crăciunul. Cristina se declară o femeie credincioasă și pune tot succesul său în seama lui Dumnezeu. Este un colind ce emană foarte multă dragoste, căldură și pace în suflete. Cum altfel ar putea să răsune în casele dumneavoastră decât într-o atmosferă de sărbătoare, sub bradul frumos împodobit? Adunați-vă familia, prietenii și bucurați-vă împreună de această melodie superbă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL