Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

CRISTIAN RIZESCU - Viața trece, omule!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
147,541 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântărețul Cristian Rizescu s-a născut la 23 ianuarie 1973 și este originar din Găești (județul Dâmbovița).A absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Târgovilte, secția “Chitară”. La vârsta de 18 ani a debutat în formația Real B ca tânăr chitarist, dar activitatea în această trupă nu a durat decât șapte ani.Până atunci a cântat muzică folk în școala generală și în anii de liceu, iar părinții l-au încurajat să urmeze o carieră muzicală.

 Grupul muzical Real B s-a desființat și Cristian Rizescu a devenit solist de manele și de muzică de petrecere.

 Chiar dacă este interpretul unui alt gen, solistului îi plac genurile de muzică pop, pop-rock și pop-operă, iar printre interpreții preferați se numără Toto Cutugno, Julio Iglesias, Laurentiu Cazan și Marcel Pavel.

 Cristian Rizescu este pasionat și de cinematografie.Dintre actorii români, preferații lui sunt Florin Piersic și Jean Constantin, iar dintre cei străini îi admiră pe Silvester Stalone (SUA) și pe Jean Claude Van Damme (Canada).

 Îl vedem pe Cristian în videoclipul cu piesa “Viața trece, omule”.Cântărețul are un repertoriu vast cu zeci de albume.Iată câteva dintre ele: “ Manele Hits vol-I-II”, “ Big Party Manele”, “ K la Hollywood” , iar ca melodii de succes amintim: “Poți că pleci” , “ Sexy-sexy” , “ Te ador”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL