Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
420 Vizionari

Publicitate

Descriere

O nouă colaborare între rapperul Criss Blaziny și Alexandra Stan s-a materializat prin videoclipul și  piesa aferentă, „Au gust zilele”.
Solistul constănțean  oferă fanilor un nou hit la care el a asigurat în mare parte concepția.Criss este cel care filmează, regizează și editează aproape totul pentru realizarea videoclipurilor.
La început a cântat în trupa care se numea „Plasmaticsaga” apoi a preferat să înființeze o altă trupă numită „ClikCTA”. După o activitate de trei ani în muzică, în anul 2005 a întrerupt cariera dar a revenit în 2010 și a reușit să editeze trei albume.
Două dintre ele au devenite cunoscute și au succes, „ Răsăritul Apus”și „Viata de după”

Nu a reușit să se afirme anterior și să scoată primul album ața cum și-a dorit, deoarece nu a avut o situație materială favorabilă pentru a investi în acest proiect.
Mult timp a fost fan BUG Mafia și La Familia.Printre pasiunile sale se numără și fotbalul.Criss Blaziny a fost un suporter convins al echipei FC Farul Constanța, care din păcate s-a desființat în septembrie 2016.
Înaintea acestui moment dezamăgitor, cântărețul de muzică rapp a compus piesa „Constanta (Alb-Albastru)” care este de fapt un adevărat imn al echipei Farul și al orașului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL