Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cosy feat. Alessia - Hollywood [Official Video]

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
1,211 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cosy și Alessia interpretează într-o colaborare de efect, piesa „Hollywood”.Anterior acestei melodii, rapperul Cosy a avut mai multe piese la care a lucrat pe baza unor colaborări.
Partenerii cântărețului din Brăila au fost Nico, Bianca, Alan & Kepa, K-Milla și Maryem.
Pe numele său real Cosmin Octavian Cosmescu, rapperul a mai realizat piese împreună cu Shoby (Codul Penal), Cabron, Șișu, Yoni aka Jon baiat bun, Vladone și Bulgaru.
El a avut în anul 2009 rolul principal în documentarul „Tango” alături de prietenii săi, Cabron, Puya si Shoby, un film realizat de Tedi Necula.

Cântăreața din Constanța, Elena Baboia, este cunoscută în showbiz sub numele de scenă Alessia.
S-a născut la 18 februarie 1983.Când era elevă în ultimul an la Liceul Pedagogic s-a decis să înfieze o fetiță de la orfelinat, care avea numai un an.
Alessia a devenit mamă prin adopție și așa au trecut 15 ani.Părinții ei au ajutat-o să o crească atunci când a început cariera muzicală.
Solista a facut cursuri de canto, de coregrafie și de imagine.Predilecția ei este pentru muzică house și pop-dance, după ce a colaborat de la lansare, cu 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem și chiar cu interpretul din Republica Moldova, Pavel Stratan, pe vremea când acesta locuia în București (melodia „Vorbe letale”).

Comenteaza

RSS
Positive SSL