Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Costel Chircu & Dănuț Mersan - La omul ce-i place viața

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,112 Vizionari

Publicitate

Descriere

Muzica de petrecere câștigă tot mai mult teren în România. Românii iubesc muzica populară și de petrecere, într-o măsură tot mai mare decât concertele cu public sau muzica ușoară. Cu timpul, foarte multe melodii populare au ajuns să fie interpertate în stilul muzicii ușoare, aparținând noului gen muzical, numit generic etno-pop.

Duetul Costel Chircu-Dănuț Merșan propune un videoclip specific muzicii populare de petrecere, aflat la granița dintre muzica populară și muzica etno-pop. Vocea unuia dintre artiști este dublată de excelenta interpretare la saxofon a celuilalt.

Versurile și ritmul melodiei, coloana sonoră, perechile care dansează antrenant invită publicul să danseze, fie la o petrecere, fie în ambianța propriului cămin. Artistul descrie ambiția omului care iubește viața, care preferă să cheltuie banii împreună cu prietenii, pe care îi cinstește, alături de cântăreții care îi fac să se simtă bine.

Omul care iubește viața, ”are-n sânge voia bună, nu se poate stăpâni, până-și face pofta inimii”, aceasta fiind ideea centrală a versurilor melodiei. Omul care iubește distracție ”pune preț pe voia bună, nu gândește la averi”.

Videoclipul este filmat în condiții extraordinare, ochiul fiind încântat de coloritul costumelor, strălucirea instrumentelor, accesoriilor dansatoarelor, precum și de farmecul personal al acestora. Locația este una specifică distracției: o grădină de vară, umbroasă, pavată cu granit, care oferă imaginea trăiniciei prieteniei și sentimentelor de veselie și bună dispoziție.

Cei doi artiști au un joc de scenă antrenant, în timp ce cântă,ei țin ritmul, încadrându-se în ritmul dansatorilor profesionști. Ambianța sonoră, asigurată de instrumentele muzicale moderne, combinate cu instrumentele tradiționale oferă un plus de atractivitate videoclipului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL