Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Corina Chiriac - Uneori suntem toţi copii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
6,388 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Corina Chiriac este una dintre cele mai cunoscute soliste, din epoca de aur a muzicii ușoare românești, alături de alți colegi de breaslă, cum ar fi: Mihai Constantinescu, Angela Similea, Gabriel Cotabiță, Adrian Daminescu sau Mihaela Runceanu.

 În prezent, talentata artistă din București moderează și prezintă emisiunea "Opriți timpul", pe Național TV, al cărei debut are loc în 2007, când purta numele - "Să v-amintiți Duminica".

 Având în vedere formația muzicală, axată pe domeniul instrumental (studiază, încă din copilărie, vioara), precum și specializarea teatrală (urmează IATC "I.L. Caragiale", din București, clasa actorie ConstantinMoruzan - Mihai Mereuță), este lesne de înțeles caracterul puternic și prezența scenică deosebite, prin care doamna Corina Chiriac își uimește publicul, până azi.

 Videoclipul de mai sus - "Uneori suntem toți copii" - este o înregistrare mai veche a solistei și care se regăsește pe canalul youtube al casei de discuri Electrecord, alături de majoritatea creațiilor interpretate de marea noastră artistă.

 Melodia amintită este extrasă de pe albumul "Opriți timpul!" (2003), al Corinei Chiriac, inclus de Electrecord, pe volumul I din colecția numită "Mari succese".

 După cum este vizibil și pe coperta de prezentare a albumului amintit anterior, tot aici se regăsesc și alte cântece reprezentative pentru cariera solistei, cum ar fi: "Ce mică-i vacanța mare", "Mama, doar mama", "Îți mulțumesc" sau "Nu te enerva".

Comenteaza

RSS
Positive SSL