Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Corala Armonia din Constanţa – Colindul Sf. Andrei

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
589 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Corala Armonia din Constanţa, corul format în 2011, a fost desemnat cel mai bun cor bărbătesc din lume. Aparţine Arhiepiscopiei Tomisului şi este format din 30 de membrii, ale căror voci au uimit auditoriul din Letonia. Pe lângă muzica religioasă, ei mai cântă şi muzică populară. Dumnezeu i-a înzestrat cu nişte calităţi vocale incredibile, voci de îngeri, din pieptul lor răsunând sunete divine. Cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, clerici, studenţi sau absolvenţi ai Facultăţii de Teologie, tinerii înmoaie suflete prin cântecele lor dedicate lui Dumnezeu. Aşa cum declară ei, sunt o mare familie, relaţiile lor bazându-se pe dragoste şi pasiunea pentru muzică.

 Arhidiaconul Iulian Dumitru este fondatorului corului. Acesta a studiat, pe lângă Muzică, şi Teologie + Artă Sacră.

 Printre numeroasele premii şi ropote de aplauze, se mai numără şi: 2012 – două medalii de aur la Jocurile Corale Mondiale din Cincinnati, SUA şi premiul cel mare la primul concurs la care participau, în Dobrici, Bulgaria; 2016 – două medalii de aur, una de argint şi marele premiu la Europene de la Graz, Austria.

 Se pregătesc săptămânal şi nu ar putea reuşi fără ajutorul lui Dumnezeu. Selecţia pentru cor se face întâi după credinţă şi frica de Dumezeu, apoi dupa voce.

Comenteaza

RSS
Positive SSL