Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Consumi CocaCola? Sigur nu ştiai toate astea despre ea.

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
15,242 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul "Lucruri neștiute despre CocaCola, în 90 de secunde" este unul extrem de succint, despre una dintre cele mai preferate băuturi carbogazoase din istorie - Coca Cola. Aceasta nu mai este o simplă băutură răcoritoare, ci un adevărat brand, care este "hrănit" în continuare cu foarte multe investiții, îndeosebi pentru reclamă.

Având în vedere că, în ultimul timp, oamenii au conștientizat tot mai mult pericolul dependenței inevitabile de Coca Cola (așa cum se specifică și în filmuleț, PH-ul scăzut al băuturii poate dizolva o bucată de carne, peste noapte), reclama este din ce în ce mai justificată.

Coca Cola a fost inventată, la sfârșitul secolului al XIX-lea, de către farmacistul John Pemberton, ca un substitut pentru morfină. În timp, compoziția băuturii a suferit diverse modificări, dar ceea ce a rămas neschimbat a fost caracteristica acesteia de tonic, energizant.

De asemenea, se pare că, la bază, această băutură ar avea culoarea verde, dacă nu i s-ar adăuga coloranți.

Cu reclamă sau fară, este ușor de observat că băutura carbogazoasă Coca Cola rămâne încă o preferință a multora dintre consumatori, din variate motive: fie că se asortează foarte bine cu un meniu de la McDonalds, fie că se dorește a te energiza, într-un moment mai solicitant de peste zi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL