Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Constantin Enceanu şi Andra - Stai cu mine, omule, să-ţi cânt

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
48,686 Vizionari

Publicitate

Descriere

Constantin Enceanu este un interpret de muzică populară românească, născut pe data de 16 februarie 1964, în comuna Vişina Nouă din judeţul Olt. A fost director al Ansamblului Folcloric “Maria Tănase” şi a absolvit cursurile Şcolii Populare de Artă din Craiova. A participat la numeroase concursuri şi festivaluri din ţară, unde a câştigat foarte multe premii: Premiul I la Festivalul “Maria Tănase” din Craiova – 1991, “Topul anului 1991” – concursul organizat în anul 1992 de Radio Televiziunea Română, Premiul I la Corabia – 1991 şi altele. În repertoriul său întâlnim doine,

sârbe, balade, hore. Este căsătorit din anul 1985 cu Angela şi au împreună o fată pe nume Cristina Cătălina. Albume ale sale: “Drag mi-e când mai vin pe-acasă”, “De mic am fost om cinstit”, “Multă lume mă vorbeşte”, “Cine e oltean ca mine”, “Nu uita, toate sunt trecătoare” etc.
Andra este o cantăreaţă de muzică pop şi r&b românească, cunoscută atât la noi, cât şi în lumea întreagă, datorită pieselor sale şi colaborărilor de succes cu artişti internaţionali. S-a născut pe data de 23 august 1986 în Câmpia Turzii, pe numele real Alexandra Irina Mihai. Pe lângă genurile muzicale menţionate, mai abordează cu uşurinţă şi muzica populară şi pop-dance.

Comenteaza

RSS
Positive SSL