Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Condus la extrem, spre varf de munte

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
1,034 Vizionari

Publicitate

Descriere

Șoferii care conduc autovehicule grele pentru transportarea buștenilor în vârful muntelui, nu au o viață ușoară.

O dovadă este acest videoclip în care, un autotractor echipat cu peridoc, efectuează un transport de materiale lemnoase pe o cale de rulare foarte îngustă.

De obicei drumurile de munte sunt acoperite cu pâmânt, pietriș sau cu piatră de râu.

Pericolul devierii de la traseu este mare în cazul unei manevre greșite sau de derapare la viraje dacă autovehiculul nu a fost înscris corect pe traietoria curbei.

Dar camionagii profesioniști își duc meseria la extrem fiind nevoiți să treacă peste anumite inconveniente.Curajul lor este una dintre calitățile necesare pentru a ajunge cu bine la destinație.

Șoferii pot să cunoască foarte bine drumurile după ce au efectuat numeroase curse, iar cunoașterea este sursa vitală care le dă curaj.O altă calitate este abilitatea în efectuarea comenzilor autovehiculului.Experiența profesională completează cerințele impuse de această meserie grea și riscantă.

Deasupra cabinei autovehiculului este un braț de macara, prientat în plan longitudinal, care poate fi acționat printr-un dispozitiv (hiab).Utilitatea acestuia se confirmă la încărcarea și la descărcarea buștenilor, însă brațul de macara realizează și o echilibrare a părții frontale a autotractorului față de încărcătură.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL