Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Concept de viitor pentru autocamioanele AUDI

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
927 Vizionari

Publicitate

Descriere

Proiectanții firmei de automobile AUDI se gândesc la viitor și la modelele de caroserii care vor avea un design aparte pebttru a învinge firmele concurente.

Ideile designerilor nu sunt numai pentru autoturisme ci și pentru autocamioanele care vor circula în trafic peste 10-15 ani.

Doi experți în grafică auto, Artem Smirnov din Belarus și Vladimir Pancenko din Ucraina au proiectat designul unui camion electric autonom, marca AUDI care face excepție totală de la regulile clasice.

Oricum, este un proiect futurist deoarece caroseria camionului a fost modificată integral.De la prima vedere nu poți să-ți dai seama că este vorba despre un autovehicul de mare tonaj deoarece parbizul și geamurile laterale sunt de aceeași culoare cu cea a cabinei.

De asemenea, ușile nu se disting în părțile laterale și din acest motiv totul arată cao carcasă ermetică.

Graficienii au schițat deja două variante dintre care una este foarte fantezistă în privința formei caroseriei.

La rândul lor, specialiștii firmei AUDI le vor analiza și vor realiza chiar un studio de marketing pentru a afla părerile oamenilor obișnuiți despre linia estetică a modelelor propuse de Smirnov și Pancenko.

Proiectul ne demonstează că în ultimii ani concurența între producătorii de autovehicule a crescut nu numai la clasa autoturisme, dar și la clasa destinată autocamioanelor și autotractoarelor.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL