Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Colind pentru cei din străinătate

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
52,423 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Maestrul Tudor Gheorghe cântă un colind pentru cei departe de casă, români plecați în străinătate de curând sau de mai mulți ani, care simt cel mai tare dorul de țară, în preajma Crăciunului.
 Majoritatea dintre ei revin în România pentru a petrece Sărbătorile de iarnă împreună cu familiile lor, aceasta fiind cea mai mare bucurie de Crăciun, un privilegiu chiar, pe care nu toți îl au.
 Sunt și români care nu pot ajunge din diferite motive și rămân în alte țări, trăind sărbătorile printre străini, departe de casă.
 Pentru ei, dorul de România crește în aceste momente, cu gândul la rudele și la prietenii care și-ar fi dorit la rândul lor să-i vadă.

 Atât melodia cât și versurile lui Tudor Gheorghe sunt foarte mișcătoare, mai ales pentru românii care au trăit aceste experiențe în singurătate sau în suferință din cauza depărtării de țara natală.
 În căutarea unei vieți mai bune, mulți români își găsesc câte un loc de muncă în străinătate,dar nu-și pot uita originile și țara din care au plecat.
 Crăciunul petrecut printre străini nu poate avea farmecul Crăciunului din România.
 Este mesajul emoționant transmis prin versurile acestui colind interpretat cu multă patimă și cu mult suflet de maestrul Tudor Gheorghe

Comenteaza

RSS
Positive SSL