Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Colaj colinde Ghita Munteanu - Astazi iti colind iubito

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
5,458 Vizionari

Publicitate

Descriere

Iubitul și apreciatul interpret de muzică populară din Ardeal, Ghiță Munteanu s-a născut în localitatea Decebal în Satu-Mare. Clasele I-VIII le-a făcut la Şcoala Generală de la ţară, clasele IX-X le-a terminat la Satu-Mare, ultimele două la un alt liceu, după care a plecat în armată.

Interpretul de muzică populară îi este recunoscător mamei sale pentru vocea pe care i-a dăruit-o, artistul afirmând că ea “avea o voce de înger”, dar și tatăl său era un artist apreciat, acesta făcând parte din corul
“Unio”.

Ghiță Munteanu mai are o soră și a trăit într-o familie modestă. Copilăria sa a fost una fericită, ca a oricărui copil de la țară. Își amintește cu drag că aveau mulți iepuri, iar ei îi iubea foarte mult și se necăjea când părinți tăiau câte unul.

Pe soția sa Anabel a cunoscut-o încă de când erau copii, dar s-au căsătorit în 1996. Pentru Ghiță Munteanu, familia este cea mai de preț comoară, el fiind un familist convins.

Interpretul sătmărean a lansat până în preznt 7 albume: Best Of, Mesager 2 (Tu ești steaua mea), Diamantul Vieții Mele, Dragoste Secretă, Diamante și Smaralde, Fata din Vis, Fiecare Crucea-și duce, iar melodiile sale sunt foarte cunoscute de către ascultătorii de muzică de gen.

Astăzi, deoarece ne apropiem de sărbători, vă recomandăm un colaj de colinde interpretate de Ghiță Munteanu și anume: „Astăzi îți colind iubito”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL