Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

CODRUȚA și VALENTIN SANFIRA- Bucuria Sărbătorilor!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,541 Vizionari

Publicitate

Descriere

Suntem în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători de Crăciun și de Anul Nou, sărbători cu o însemnătate deosebită pentru români, oriunde s-ar afla. Tocmai de aceea, videoclipul care îi are în centrul atenției pe interpreții Codruța și Valentin Sanfira este modul perfect de a te relaxa, ascultând un cântec specific Crăciunului. Videoclipul prezintă interiorul unei case, în care o familie se pregătește pentru sărbătorirea Crăciunului și Anului Nou, trecând prin etapele obișnuite: decorarea casei, aducerea și împdobirea bradului.

Mesajul profund pe care această melodie îl transmite, este acela că tradiția și noul se pot reuni într-o imagine perfectă, că indiferent unde ar fi pe meridianele globului, românii nu uită să își respecte, să își cinstească și să-și onoreze tradițiile.

Imaginile videoclipului sunt profunde și încărcate de semnificații. Tânăra familie va petrece într-un mod tradițional, lângă focul din șemineu. Poartă haine cu motive specifice Crăciunului. Gesturile de apropiere, îmbrățișările, zâmbetele oferă imaginea titlului videoclipului, imaginea bucuriei sărbătorilor care se apropie.

Familia împodobește bradul de Crăciun, pe fundal răsunând acordurile orchestrei și vocile ușor de recunoscut ale interpreților Codruța și Valentin Sanfira. Versurile sunt încărcate de semnificații: focul, cozonacii, stelele, colindul, sărbătorile.

Toată melodia este construită în jurul unui vers fundamental ”De Anul Nou și de Crăciun, Pământul are suflet bun”.

Videoclipul se încheie prin deplasarea camerei de filmat înapoi, filmând din spate tânăra familie care privește de pe canapea, bradul împodobit și focul arzând în șemineu, bărbatul și femeia apropiindu-se unul de altul, îmbrățișându-se prin cuprinderea reciprocă a gâtului cu brațele și apropierea capului de umărul partenerului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL