Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Click - Departe (feat Iolanda)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
2,951 Vizionari

Publicitate

Descriere

Solistul și compozitorul Ioan Mihalca este creatorul de la Click Music al cărui album recent, “Trup și suflet” a atras atenția încă de la lansare, în decembrie 2016.

În acest videoclip ascultăm piesa “Departe”, o colaborare cu Iolanda Boban (o tânără și talentată cântăreață pasionată nu numai de muzică dar și de pictură).

Albumul conține un “Intro” precum și alte douăzeci și două de piese  care au necesitat o muncă laborioasă de concepție și de editare.

Majoritatea melodiilor incluse în această producție muzicală sunt realizate în colaborare cu alți artiști și cântăreți.Piesa care a dat titlul albumului, “Trup și suflet” este un rezultat al colaborării dintre Click, Sisu Tudor și Cliff Kido.

Mesajul versurilor este un îndemn la adresa tinerilor de a lupta pentru a-și apăra drepturile într-o societate actuală care tinde să le încalce.

În mod asemănător, aproape toate celelalte piese sunt produse cu aportul colaboratorilor, prieteni ai lui Ioan Click Mihalca: Abstract (feat Chucho), Iubire (feat UDDI), O nouă viață (feat Dan Gerosu), Ediție limitată (feat Pacha Man și Keops), Nu-i rău (feat Mattei), Himalaya (feat Spirit și Cumicu), Vor prea mult (feat Iolanda), Anotimpuri (feat Anda Dimitriu), Sincer (feat UDDI & Masteru’), Iubesc (feat Iolanda & DJ Undoo), Neconvențional (feat Iolanda, DJ Wicked și Mattei).

Câteva piese au și videoclipurile aferente iar la altele se lucrează pentru realizarea lor: Muzica mea (feat Iolanda, Teddy Fam’as și DJ Twist), Prima dată (feat Feli), Speranța (feat Ada Barbu și Cumicu), Pictez (feat Spirit).

Acest album “long play” mai conține melodiile: Interludiu, Salut, Noapte și lumini, Muzică pentru suflete, Praf de stele.

Cumpără albumul de aici >>> CUMPĂRĂ!

Comenteaza

RSS
Positive SSL