Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Claudia Zamfir - Omule, eu te întreb

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
12,522 Vizionari

Publicitate

Descriere

Deținătoare a unui chip angelic și a unei voci suave, Claudiei Zamfir (pe numele întreg Claudia Ionela Zamfir) nu i-a fost greu deloc să-și croiască un drum în domeniul muzical. Talentata interpretă provine din orașul Pitești și a urmat cursurile Liceului de Artă “Dinu Lipatti”. Ulterior, a fost angajată ca solistă a Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești. Și-a lansat în luna decembrie a anului trecut prima piesă, o sârbă, ce poartă numele: “Ți-o mai fi neicuță bine”. A promis însă că vor urma mult mai multe, iar aceasta reprezintă doar una din seria de melodii compuse pentru sufletul oamenilor. Cea mai nouă melodie a ei se numește “Mă vorbesc unii

cam mult” și a fost lansată în luna ianuarie a acestui an. Înaintea sărbătorilor artista a mai pregătit o surpriză pentru fani, prin lansarea piesei “Ninge, ninge”. De viața sa sentimentală se ocupă soțul acesteia, George Diaconescu. Tot el administrează și pagina de Facebook a artistei.
Teatrul “Alexandru Davila” din Pitești este casa multor talente și cuprinde mai multe secții, precum: secția Folclor, secția Păpuși, secția Estrada. De-a lungul timpului, aici au fost prezentate peste 600 de premiere cinematografice. Tot la acest teatru activează și Paul Surugiu (Fuego).

Comenteaza

RSS
Positive SSL