Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Claudia Ionaș - Tata și măicuța mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
96,474 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Solista Claudia Ionaș (pe numele adevărat Florea Claudia) este fiica renumitului saxofonist și producător de muzică populară, Florin Ionaș, născut în localitatea Lipova (lângă Arad).

 Claudia s-a născut la 18 octombrie 1994 și a fost atrasă de muzică din copilărie, crescând sub îndrumarea tatălui care i-a transmis această pasiune.

 Când avea 15 ani, și-a făcut debutul în showbiz pe scena de la Sala Palatului din București, în prima ediție a Galei Premiilor Muzicii Populare. Și de această dată, tatăl i-a fost alături.

 Emoțiile au fost mari, dar Claudia a reușit să încânte un public numeros cu interpretarea sa. Acestea îi vor rămâne amintirile cele mai plăcute din carieră.

 În acest videoclip, tânăra cântăreață apare cu piesa “Tata și măicuța mea”, compusă chiar de Florin Ionaș.

 Primul ei mare succes, a fost înregistrat cu melodia “Am drăguț, mama nu știe”. A colaborat deja cu mulți artiști bănățeni, iar albumul “Scoate banii, tată” a fost realizat cu participarea unor soliști binecunoscuți în muzica populară din Banat: Mirela Petrean, Mihaela Petrovici, Nicu Novac , Diana Selagea și Petrică Miulescu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL