Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Claudia Ghitulescu - Vorbeau dușmanii de mine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,652 Vizionari

Publicitate

Descriere

Sunt unii artiști al căror nume este legat de regiunea în care s-au format. Când spui Oltenia, spui Claudia Ghițulescu. O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Claudia Ghițulescu a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaje amuzante cu mesaj moralizator, la veritabile cântece-testament.

Cântecul de față, ”Vorbeau dușmanii de mine” reprezintă cântecul popular reprezentativ al interpretei Claudia Ghițulescu. Artista transmite mesajul cu versuri emoționante, cuvinte bine alese. Însăși tonalitatea vocii artistei arată gravitatea mesajului.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, interior al unei case oltenești cu urcioare, ștergare.

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu este prezentată dând o replică acidă dușmanilor care au vorbit-o de rău, arătând că ea a mers pe drumul său în viață, fără a călca strâmb și le-a făcut bine dușmanilor care azi o bârfesc. Ea spune că nu se teme de dușmani, fiindcă are credință în Dumnezeu, are viața ei și o trăiește frumos. Este invocat motivul biblic al vânzării lui Iisus de către trădătorul Iuda Iscarioteanul. ”V-am primit în casa mea și v-am dat și inima” este versul reprezentativ în jurul căruia se construiește melodia.

Artista populară Claudia Ghițulescu face, prin cântec o trecere în revistă a realizărilor personale, materiale, spirituale, anunțând că se va răzbuna prin fapte bune, pe cei care i-au făcut rău.

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu este o artistă completă, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL