Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Claudia Ghitulescu - Nu te da batut, nu te lasa NOU 2020

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
27,553 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Claudia Ghițulescu este exponentă a tinerei generații de interpreți ai cântecului popular românesc. Melodia este filmată într-un cadru natural excepțional, iar orchestra, formată din instrumente populare tradiționale, se împletește armonios cu vocea excepțională a artistei Claudia Ghițulescu.

Costumul popular al Claudiei Ghițulescu, casa tradițională completează peisajul melodiei. Cântăreața Claudia Ghițulescu are un joc de scenă remarcabil, gesturile sale se împletesc armonios cu tonalitatea vocii.

Melodia transmite un mesaj profund încurajator. Oricâte dificultăți ar avea, omul nu trebuie să se lase doborât. Trebuie să urce treaptă cu treaptă, trebuie să biruiască orice dificultate ivită în cale, trebuie să prețuiască succesul și să învețe din eșecurile vieții.

Folclorul românesc este o sursă inepuizabilă de exemple de viață, de modalități de exprimare, de modele de viață, tipuri de interpretare.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Claudia Ghițulescu este o artistă completă, care abordează un repertoriu larg, pe care l-a moștenit de la maeștrii săi și pe care, cu talent, dăruire și responsabilitate îl duce mai departe, pentru a-l transmite, în viitor tinerei generații.

Melodia poate fi ascultată de tineri, maturi, vârstnici, fiindcă mesajul este universal transmis. Nu de puține ori se întâmplă ca numele unui artist să se identifice cu melodia  interpretată, sculptura, pictura realizate, rolurile interpretate.

Deopotrivă, toți artiștii consideră că atunci când publicul îi identifică pe ei cu un rol, o piesă, o creație, înseamnă că și-au atins menirea, aceea de a onora prin activitatea lor imensul dar al vieții cu care au fost binecuvântați la naștere.

Comenteaza

RSS
Positive SSL