Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

CIUDATENIILE CELOR MAI CUNOSCUTI DICTATORI (Totul Despre Tot)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant Stiati ca
764 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cei mai cunoscuți dictatori din lume care au distrus mii de vieți omenești, au înfometat popoare și au generat războaie devastatoare, au avut ciudățeniilor lor despre care s-au aflat mai târziu lucruri interesante.

Cei mai mulți dintre acești tirani aveau pasiuni arzătoare pentru mașinile luxoase cu care se afișau la parade.

Dictatorului român Nicolae Ceaușescu îi plăcea modelul Mercedes Benz 600, o limuzină decapotabilă produsă în serie limitată.Mașina era dotată cu o cameră video și cu trei cutii de valori de tip „safe”.

Mașina preferată a lui Adolf Hitler a fost un Mercedes Benz 770 K care avea blindaj solid și geamuri anti-glonț, iar în interior erau amenajate spații pentru depozitarea armamentului ușor.

Dictatorul din Jamahiria Arabă Libiană,Muammar Al Gaddafi a fost îndrăgostit de mașina sa de ceremonii, un automobil fabricat la comandă care semăna cu o rachetă.Totodată această mașină era considerată cea mai sigură din lume fiind dotată cu un sistem electronic de apărare.

Fondatorul Partidului Comunist din Rusia, Vladimir Ilici Lenin a fost posesorul a nouă automobile marca Rolls Royce Silver Gost.

Dictatorul Benito Mussolini a fost pasionat de Alfa Romeo, un automobil foarte scump la acea vreme, iar Iosif Stalin (fost președinte al URSS) a preferat o marcă autohtonă, ZIS 115 blindată, care avea o greutate de 8 tone!

Comenteaza

RSS
Positive SSL