Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rețetă ciorbă cu legume și borş proaspăt (video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Retete Video
2,735 Vizionari

Publicitate

Descriere

O ciorbă de vară, gustoasă și bogată în vitamine.
Ingrediente: o ceapă, un ardei gras, puțină rădăcină de țelină, un morcov, tulpină de telină, un dovlecel, câteva roșii sau 300-400ml de suc de roșii, 500ml de borș de casă, puțină fidea, 2 ouă, sare și piper.
Mod de preparare:
- Pentru început, mărunțim ceapa și morcovul într-un minirobot de bucătărie.
- Tot în minirobotul de bucătărie, mărunțim tulpina de țelină, ardeiul gras și rădăcina de țelină - toate tăiate bucățele.
- Tăiem dovlecelul, bine spălat și curățat de coajă, în cubulețe.

- Mai departe, într-o oală cu apă, pe foc, punem ceapa, morcovul, tulpina de țelină, ardeiul gras, rădăcina de țelină și dovlecelul, pregătite anterior, și lăsăm să fiarbă legumele.
- Între timp, dăm roșiile pe răzătoare - alegem roșii cât mai coapte.
- Când legumele sunt fierte, adăugăm roșiile, condimentăm cu sare și puțin piper, punem și o mână de fidea, apoi lăsăm să fiarbă în continuare.
- După ce au fiert și roșiile, adăugăm borșul și mai lăsăm să fiarbă puțin.
- Când ciorba este aproape gata, batem ouăle, punem peste ele un polonic de ciorbă, amestecăm bine și apoi le turnăm în ciorbă, făcând franjuri cu furculița.
După ce oprim focul, adăugăm leuștean, tocat mărunt, și ciorba este gata de servit.
Poftă bună!

Comenteaza

RSS
Positive SSL