Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cheloo - Lumea s-a schimbat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
5,776 Vizionari

Publicitate

Descriere

În anul 2016, rapperul Cătălin Ștefan Ion cunoscut sub numele Cheloo ca solist, a compus și a lansat melodia “Lumea s-a schimbat”.
Textul melodiei face referiri clare la “băieții de bani gata” care încep să-și schimbe orientarea sexuală desi prin natura lor sunt heterosexuali.
Solistul critică vehement prin versurile piesei asemenea persoane, așa cum a făcut-o și în anul 2013 la emisiunea X Factor când se afla în juriu.El i-a vorbit atunci disprețuitor unui concurent despre care se știa că este homosexual, afirmând că respectivul ar trebui dat afară din România.

Reacțiile au apărut imediat și Cheloo a fost acuzat de homofibie precum și de vina de a fi generat un incident care lezează drepturile minorităților sexuale din această țară.
Cazul a fost sesizat și la Consiliul Național al Audiovizualului care a decis să amendeze postul de televiziune Antena 1 cu zece mii de lei.
Au mai trecut trei ani și Cheloo de la Paraziții nu se dezminte, dovadă fiind melodia din acest videoclip.
După părerea rapperului, “băieții de oraș” crescuți în puf, sunt tineri care trăiesc din banii părinților beneficiind de o situație material favorabilă.Faptul că au asigurată existența de zi cu zi fără să producă nimic, îi face să își piardă propria demnitate umană și să accepte o altă orientare în viața sexuală.

Comenteaza

RSS
Positive SSL