Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cele mai frumoase melodii de dragoste

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
115,585 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Ghiță Munteanu este un artist apreciat de ascultătorii muzicii populare. În copilărie, asculta cu drag cântecele interpretate de părinții săi, astfel a moștenit de la ei pasiunea pentru muzică.

 

  Artistul se mândrește cu un bogat palmares muzical care cuprinde următoarele albume de succes: “De ce mi-e dor de ochii tăi”, “Azi cânt și le mulțumesc celor pe care-i iubesc”, “Diamantul vieții mele”, “Album cu colaje de nuntă” sau “Dragoste secretă”. În repertoriul său, întâlnim atât melodii populare de dragoste și dor, etno, cât și cântece de petrecere și de voie bună.

  Activitatea sa artistică este una intensă: nunți, aniversări și alte evenimente private, spectacole de folclor, emisiuni de radio și televiziune, înregistrări la casele de discuri.

 

  În acest videoclip, vă puteți bucura de un colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste interpretate de Ghiță Munteanu: „Și te iubeam atât de mult”, „Ceasul de la mâna mea”, „Te iubesc”, ”Tu ești motivul zâmbetului meu”.

 

 Ca interpret al cântecului popular, Ghiță Munteanu păstrează cu respect tradițiile folclorice din zona sa de proveniență, Satu-Mare.

Comenteaza

RSS
Positive SSL