Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cea mai frumoasă melodie despre ROMÂNIA

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
8,557 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul de mai sus, intitulat "La mulți ani, România! / Cea mai frumoasă melodie despreRomânia" conține o interpretare din 2011, a solistului formației rock "Bosquito", Radu Almășan.

Videoclipul este încărcat pe canalul youtube, cu profil media, numit "TV România", înființat în 2011 și conținând numai două filmulețe, care au ca temă principală identitatea României și suferințele îndurate de români, în timpul comunismului.

Formația "Bosquito" este înființată la sfârșitul anului 1999, de către solistul Radu Almășan, ceilalți membri fiind: Victor "Solo" Solomon (chitară), Victor "Vichi" Stephanovici (chitară bas), Mișu Constantinescu (clape) și Darius Neagu (tobe).

Din 2005, după câteva modificări în formula în care au debutat (componența trupei suferă schimbări), formația părăsește țara, emigrând în S.U.A, unde concertează sub numele de "Acoustic Bullet".

În vara aceluiași an, artiștii mai revin o dată în țară, unde susțin concerte, însă din 2006, Radu Almășan și Andrei Cebotari (cel care intră în trupă, din 2003) decid să părăsească definitiv țara, formând, în S.U.A , trupa de indie-rock "Madame Hooligan", ce se bucură de un real succes, în Los Angeles.

 

Filmarea din videoclipul de mai sus, în interpretarea solistului Radu Almășan conține o melodie aparte, pentru stilul cu care ne-au obișnuit cei de la formația "Bosquito" (care cântau, până acum, melodii de dragoste), tema fiind, de această dată - una patriotică.

Ceea ce atrage, în melodia numită mai sus, este mesajul versurilor, care vizează rezistența Romaniei, în fața vicisitudinilor de tot felul, de-a lungul istoriei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL