Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cea mai frumoasă melodie despre Dumnezeu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
9,014 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Ascultați în acest videoclip o melodie religioasă închinată lui Dumnezeu, interpretată de un băiat de 12-13 ani din Israel. Cântecul este plin de sensibilitate și ne impresionează, cu toate că versurile sunt în ebraică.

 În prezent această limbă este vorbită de peste cinci milioane de locuitori din Israel în timp ce araba (a doua limbă recunoscută oficial) este vorbită de mai puțin de un milion de locuitori ai acestei țări.

 Ebraica este folosită și ca limbă pentru ritualuri de studii religioase fiind vorbită de membri tuturor comunităților evreiești din lume.Este cunoscută ca “limba sfântă” deoarece își are originea în scrierile din Vechiul Testament.Cu mii de ani în urmă era numită “limba din Iudeea”, regiune în care trăia cea mai numeroasă comunitate de evrei.

 Poporul israelian este descendent al poporului evreu, de care sunt strâns legate începuturile creștinismului, nașterea și răstignirea Domnului Isus Hristos, scrierea Bibliei și convertirea multor păgâni la religia creștină.

 Acestea sunt motivele pentru care locuitorii din Israel au  o credință profundă în religie și în Dumnezeu, iar educația religioasă se face cu credință, în fiecare familie încă din copilărie.

  Băiatul care cântă ne transmite emoții prin vocea sa sinceră, iar transcrierea versurilor în limba română ne ajută să simțim și noi aceste trăiri fără a ține cont că avem religii diferite.

Comenteaza

RSS
Positive SSL