Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cascadorie cu un autotractor marca VOLVO FH500

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
1,145 Vizionari

Publicitate

Descriere

O echipă de filmare de la canalul „YouCar’s”din Marea Britanie a avut ca temă realizarea unor demonstrații reale de cascadorie cu un autotractor marca VOLVO FH 500 la volanul căruia s-a aflat un șofer italian.

Autovehiculul trebuia să se ridice pe partea dreaptă și să meargă înclinat câțiva metri numai pe roțile din stânga fără a se răsturna.

Pentru aceasta a fost amenajată o rampă (plan înclinat) și prima încercare a fost reușită.Șoferul italian a declarat după această experiență că în timpul cascadoriei a trebuit să se concentreze mai mult decât de obicei și să țină volanul strâns în mâini să nu se abată de la traiectorie.

După executarea a două încercări, camionagiul a afirmat că îl dor mușchii brațelor deoarece efortul de a menține direcția este destul de mare.El a fost convins de cei din echipa de filmare să încerce cascadoria și a treia oară.

La acest show au fost prezenți proprietarul autocamionului care a avut de fiecare dată emoții și editorul Liza Minou Morberg (care a contribuit la realizarea serialului de televiziune „Reality Road”).

Cea de-a treia încercare a fost și cea mai spectaculoasă.Autocamionul s-a lansat mai bine pe rampă și a mers înclinat pe partea stângă aproximativ 25 de metri.

O tânără din echipă a stat pe loc în mijlocul platoului ca punct de reper, fără să-i fie teamă că autovehiculul s-ar putea abate de la traseul stabilit.Totul a decurs fără incidente.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL