Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

"Cascadoria balerinei" - un test riscant din partea celor de la VOLVO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
20,964 Vizionari

Publicitate

Descriere

O altă demonstrație reușită, cu echipa Volvo Trucks a arătat din nou capacitatea ridicată și precizia controlului auspra direcției dar și siguranța rulării acestor autocamioane la drum întins.

“Cascadoria balerinei” a fost un test riscant având în vedere scenariul conceput la limita realului.Două camioane s-au deplasat în paralel, în același sens de mers, pe o autostrada din Croația care a fost închisă pe perioada filmărilor.

Șoferii profesioniști ai celor două autovehicule au avut misiunea de a menține viteza constantă de deplasare pentru a se sincroniza unul cu celălalt.

Între cele două autocamioane VOLVO FH, în partea de sus a caroseriei a fost legat un cablu pe care s-a urcat o balerină.

Chiar dacă la început a alunecat, sportiva acrobată a reluat demonstrația și a reușit în plină viteză să treacă la pas pe cablu, de pe un autocamion pe celălalt, cu câteva secunde înainte de
intrarea într-un tunel.

Cei doi șoferi s-au concentrat și nu s-au abătut de la traiectorie, reușind o sincronizare perfectă.Toată povestea s-a petrecut în luna august 2012 iar videoclipul “The Ballerina Stunt – Live test” a fost lansat chiar pe site-ul marelui producător european de autovehicule grele, VOLVO TRUCKS.

Comenteaza

RSS
Positive SSL