Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Carla's Dreams feat. Delia - Inima

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,446 Vizionari

Publicitate

Descriere

Carla's Dreams este o trupă din Republica Moldova ce s-a bucurat de un succes răsunător încă de la prima apariție. Proiectul a apărut din pasiunea unor oameni simpli cu un hobby comun – muzica, și un compozitor care interpretează melodii în limba română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla's Dreams combină mai multe stiluri muzicale, printre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop.

Au compus multe hituri, precum "Te rog", "Sub pielea mea", "Acele", "Imperfect", melodii care au ocupat primul loc în toate topurile muzicale din România și Republica Moldova.

În cadrul concertelor, pentru a-și ascunde identitatea, vocalistul trupei poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa „P.O.H.U.I”, în colaborare cu interpreta de succes din România, Inna. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că este vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă.

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este cântăreață și vedetă de televiziune. În perioada 1999-2003, a făcut parte din formația N&D, alături de care a lansat 4 albume ce s-au bucurat de succes la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent, este jurat în cadrul "X Factor", emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.

În anul 2015, aceasta și-a lansat ultimul album, „Pe aripi de vânt”, album ce poartă numele hit-ului care a fost pentru 21 de săptămâni in topul "Media Forest". În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrulX Factor, artista este cel mai longeviv jurat.

Mai multe dintre piesele sale devin hituri în 2015, Delia fiind printre cele mai importante artiste din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Când vorbește despre calitățile şi defectele sale, Delia susţine că:„Cel mai mare defect al meu este lipsa răbdării, iar cea mai mare calitate, spontaneitatea pe toate planurile. Nu doar ca om, ci şi ca artist. Adaptabilitatea, iarăşi, e o calitate. Sunt maleabilă, şi în viaţa de zi cu zi, şi în plan profesional.”

Piesa „Inima” are deja 1,193,656  de vizionări pe canalul de youtube, deși a fost publicată pe data de 27 noiembrie 2017. Atât muzica, cât şi textul îi aparţin lui Carla's Dreams.

Comenteaza

RSS
Positive SSL