Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Carla's Dreams - 413

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,141 Vizionari

Publicitate

Descriere

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă în ianuarie 2012 și a devenit foarte apreciat și iubit la noi în țară. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.
Carla's Dreams combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop, iar prima lor melodie a fost una de underground, care a avut un conținut obscen.
Trupa iese în evidență nu doar prin argoul personalizat pe care îl folosește, acesta devenind deja o marcă, dar prin prezentarea  realităților din viața de zi cu zi, fapt pentru care, acest proiect a luat amploare atât în lumea muzicală, public, dar și în lumea media.


Identitatea solistului Carla's Dreams a constituit un subiect de interes încă de la înființarea grupului, din 2012, lansându-se diverse ipoteze referitoare la acest fapt. Tot ce știm însă, este că în timp ce juriza emisiunea de la X Factor în 2016, toți îi spuneau Sergiu.
În același an, Carla’s Dreams a câștigat Premiile Media Music la șapte categorii, printre care ”Best Group” și ”Cea mai difuzată melodie” (Te rog).
Trupa Carla’s Dreams a devenit cunoscută după lansarea videoclipului piesei P.O.H.U.I, alături de Inna, iar de atunci, cunoaște o ascensiune de admirat.
Carla’s Dreams a lansat numeroase piese și 4 albume.
Anul acesta, îndrăgiții moldoveni  care au creat isterie în rândul fanilor prin fiecare apariție a lor au împlinit 6 ani de când cântă sub numele de Carla's Dreams și au ținut să marcheze aniversarea cu o piesă răscolitoare, profundă, care așa cum ne-au obișnuit deja, are un mesaj puternic. Ce reprezintă  „413” și ce vrea ea să ne povestească? Mai bine o lăsăm să ne intre în suflet și să ne spună chiar ea când o vom asculta.

Comenteaza

RSS
Positive SSL