Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Camion remorcat de tractor in Graniceri, jud Arad, Romania

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,612 Vizionari

Publicitate

Descriere

În acest videoclip vedem un tractor care a remorcat un autotractor MAN TGA 480 cu semiremorcă și încărcătură.

Tractorul are o forță de tracțiune destul de bună fiind marca TAG 920.4, un model fabricat în Belarus. Motorul tractorului agricol este D 245 diesel cu 4 cilindri în linie, cu turbosuflată și iniecție directă de tip Bosch.Capacitatea cilindrică este de 4750 cmc, iar puterea dezvoltată de motor se ridică la 84 de cai putere.

Ambreiajul este monodisc uscat, iar cutia de viteze asigură o marjă ridicată de valori având 14 trepte pentru mersul înainte și patru pentru mersul înapoi. Priza de putere este independentă cu două turații, de 540 și de 1000 de rotații/minut.

Tractorul TAG 920.4 are o tracțiune integrală (față-spate) la un cuplu maxim al motorului de 475 Nm. Instalația hidraulică a utilajului este formată dintr-un mecanism cu
doi cilindri de forță, cu control automat.

Normele de poluare sunt Tier III A.Este un tractor universal, eficient pentru o gamă diversă de lucrări agricole, cu masa proprie de 4,3 tone.

Autocamionul MAN TGA 480 deși este încărcat, poate fi tractat de utilajul agricol după ce a fost învinsă inerția la pornirea de pe loc.Acest model de autovehicul cu un motor diesel de 480 de cai putere a fost considerat foarte util în transporturile rutiere, cu costuri mai mici de întreținere, cu caracteristici tehnice care au stat la baza proiectării modelului următor, TGX, din seria MAN.

Taguri: camion ramorcat

Comenteaza

RSS
Positive SSL