Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cabron feat. Ştefan Bănică - La masa mea (Official Video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
1,264 Vizionari

Publicitate

Descriere

O colaborare frumoasă între cântărețul de muzică hip - hop Alexandru Minculescu (alias Cabron) și artistul senior care s-a lansat în genul pop-rock, Stefan Bănică jr.

Acesta din urmă este cunoscut la noi ca fiind promotorul rock`n roll - ului românesc. În acest sens, numele primului său album nu este deloc aleatoriu - "Un actor, un rock`n roll" - lansat la Drăgan Music, în 1992.

Melodia  "Cine stă la masa mea " este un hit al anului 2016, promovat foarte mult la radio. Mesajul este simplu și dureros, în același timp, referindu-se la pericolul la care se expune o persoană într-o relație, în care nu mai este dorită. Astfel, eroul videoclipului este un bărbat care cade în plasa iubitei sale, cea care îi întinde o cursă, pentru a-l denunța la poliție.

Refrenul cântecului este unul care te pune pe gânduri: "Cine stă la masa mea/Cu cine împart plapuma/Cine poate să-mi răspundă/L-aș plăti într-o secundă." Scopul acestuia este de a ne face să fim mult mai precauți, atunci când ne alegem un partener de viață.

Muzica: Chisaru Maxim, Minculescu Alexandru, Pop Marius
Text: Minculescu Alexandru
Productie muzicala: HaHaHa Production
Regizor: Iulian Moga

Comenteaza

RSS
Positive SSL