Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rețetă borș de casă cu tărâțe și mălai(video)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Retete Video
1,586 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un borș natural, pentru savoarea ciorbelor făcute în casă.
Ingrediente: 250g de tărâțe de grâu, 150g de mălai de porumb, 2 felii de pâine neagră, crenguțe de leuștean, o crenguță de vișin, 1l de apă rece (fiartă și răcită).
Mod de preparare:
- Într-un borcan de 5 litri, punem tărâțele de grâu, peste ele adăugăm mălaiul de porumb, apoi turnăm apa rece și amestecăm foarte bine. Lăsăm compoziția să fermenteze, pentru 4 ore.

- După 4 ore, punem peste compoziția din borcan, leușteanul, crenguța de vișin, coaja de la feliile de pâine, apoi turnăm apă fierbinte, dar nu clocotită.
- Amestecăm totul foarte bine, apoi așezăm borcanul, acoperit, într-un loc călduț, pentru 5 zile - amestecăm în el de două ori pe zi.
- După 5 zile, trecem borșul prin sită, îl punem în sticle, pe care le băgăm la frigider. Stoarcem bine amestecul de tărâțe și mălai din borcan și-l păstrăm pentru următorul borș - îl punem într-un borcan închis ermetic, în frigider.
Borșul este gata și va da un gust deosebit de bun, ciorbelor făcute în casă.

 
 

Comenteaza

RSS
Positive SSL