Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Blazon - Taifun | Single Oficial

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
506 Vizionari

Publicitate

Descriere

Pop Doru Mihai, cunoscut și sub numele de OneShot (Blazon), s-a născut în Cluj - Napoca, provenind dintr-o familie de muzicieni. Genul muzical pe care îl adoptă, de pe la vârsta de 12 ani, este hiphop-ul (în 1998). Ulterior, acesta va primi și influențe reggae/dancehall, o dată cu proiectul inițiat, în 2004, alături de Click, care va lua ulterior numele de Camuflaj.

Compoziția, textul și orchestrația melodiei "Taifun", pe care Blazon o interpretează aici, sunt semnate de Ciprian Blaga. Aceeași orchestrație o regăsim, în același an, în alt videoclip, însă cu un alt text, interpretat de către Dima feat. Amna - ,,Cireș de mai".

Mesajul cântecului "Taifun" este unul semnificativ, chemând la reconciliere, întâi cu sine însuși, iar apoi cu restul lumii: "M-a făcut să mă adun", "Să las jos furia mea", "Și tre` să-nvăț să fiu mai bun/Că prea fulger și prea tun".

Refrenul constă în acceptarea acestei concilieri și în el se regăsește și titlul melodiei: "Oricum nu mă mai consum /Să-mi fac așa rău însumi/Taifun mă știu așa cum sunt/ Ce iubesc parcă scufund."

Comenteaza

RSS
Positive SSL