Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bine de ştiut! Informaţii foarte utile despre APA VIE

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse Interesant
2,598 Vizionari

Publicitate

Descriere

În videoclipul de mai sus, medicul Bogdan Ivănescu (alias Doctor MIT) își propune să elucideze, pentru noi, aspecte mai puțin cunoscute despre fenomenul numit "apa vie" (alcalină sau ionizată). Întâi de toate, specialistul subliniază efectele pozitive pe care această apă le poate determina asupra celor ce o beau: antigeriatric, antibacterian și împotriva bolilor, în general.

Procedeul de alcalinizare a apei este descris, în filmuleț, ca un proces de electroliză, în care moleculele de hidrogen sunt separate, electric, de cele de oxigen. Condițiile minime care se cer îndeplinite pentru realizarea acestui proces se referă la o separare a apei de la catod, de cea de la anod sau/și vacuumarea permanentă a atmosferei gazoase de la suprafața apei.

 

Principalul contraargument prezentat în episodul "Apa vie - șarlatanie?..." și care vine să contrazică eficiența aparatelor special construite în scopul ionizării apei este faptul că, oricum, apa se acidifiază (își scade PH - ul), în timp. Mai mult, odată ingerată, așa-numita "apă-vie" obținută prin utilizarea aparatelor de alcalinizare, se va combina cu HCl din stomac, fără ca acest amestec să devină bazic deloc.

La fel, preconizarea efectelor antioxidant și a celui de prevenire a bolilor (prin explicarea organizării chimice a apei în micro-clustere, adică rezultatul unei ape hexagonale) sunt infirmate, și ele, prin simpla observare a duratei de viață extrem de scurte a unui asemenea micro-cluster (aproape 200 de fentosecunde).

Prin urmare, conform demonstrației medicale avizate de mai sus și a demontării, punct cu punct, a preconizatelor efecte benefice ale apei vii asupra organismului uman, concluzia este una: și anume, că existența apei vii, produsă de aparatele de alcalinizare de pe piață, este falsă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL