Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bianca Munteanu şi Radu Poenar - Arz-o focu beutura

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,944 Vizionari

Publicitate

Descriere

Piesa Biancăi Munteanu și a lui Radu Poenar, „Arz-o focu beutură” este o melodie realizată în studioul Radstar Radu Poenar , videoclipul melodiei fiind realizat de către  RoLive Media Solutions Marcel Florea. Producătorul melodiei a fost Costy de la Sighet. Videoclipul a fost realizat în satul Bucureșcii Bradului.
Bianca și Radu sunt doi artiști tineri și talentați, de muzică populară din zona Devei.Amândoi sunt născuți și au urmat liceul pe plaiurile frumoasei cetăți a Devei, împrumutând de la aceasta dragostea pentru tradiție, folclor și frumos.  


Radu a urmat cursurile Liceului „Liceul de Muzică și Arte Plastice Sigismund Toduța” din Deva și Universitatea „Spiru Haret” din Brașov, iar actualmente este CEO ;i fondator al Radstar Audio Video Productions.
Cei doi, colaborează și se cunosc de mai multă vreme și formează un cuplu foarte frumos al scenei populare românești, iar anul trecut, în 2017, hotărăsc să treacă de la statutul de cuplu scenic, la cel de cuplu în viață, căsătorindu-se.
Câteva din melodiile celor doi ar „Prin străini și după bani ” piesă compusă și orchestrată de Radu Poenar, „Ca mama nu știe nimeni”, „Ca să nu te mai iubesc”, „M-ar vrea bagea de muiere”, „Românie ce mai ai” și multe altele.

Comenteaza

RSS
Positive SSL