Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bianca Mitroi - Mă iubești, nu mă iubești

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,798 Vizionari

Publicitate

Descriere

Tânăra interpretă de muzică populară Bianca Mitroi oferă publicului un videoclip de excepție. Artista Bianca Mitroi interpretează în inconfudabilul grai al Mehedințiului submontan, un cântec plin de învățăminte, în care este vorba de o tânără îndrăgostită care îi reproșează iubitului că s-a îndrăgostit de de ea dar, în același timp, o face să sufere.

Cântecul popular mehedințean este încărcat de numeroase semnificații și simboluri : iubitul, numit popular, ”nana”, apelativ specific zonei folcorice a Mehedințiului, nu este sensibil la ochii și gura iubitei, care stă cu lacrimile de pe obraz, simboluri des întâlnite pe parcursul acestei melodii ritmate. Personajul despre care cântă Bianca Mitroi ajunge să se întrebe, la finalul melodiei : ”haide spune-mi ce gândești, mă iubești nu mă iubești...”

Interpreta de muzică populară Bianca Mitroi are o voce plăcută cu timbru puternic și un joc de scenă deosebit, ceea ce recomandă videoclipul spre a fi vizionat. Interpreta Bianca Mitroi a ales să poarte un costum popular specific, ceea ce conferă demersului artistic un plus de originalitate, dar și garanța păstrării nealterate a specificului regional mehedințean și a specificului național românesc.

Videoclipul interpretei de muzică populară Bianca Mitroi beneficiază de abordarea profesionistă de către echipa de realizatori a sincronizării dintre imagine, mersul artistei ca element central al videoclipului, prim-planul feței, sunet și interpretarea orchestrei, în cadrul căreia pot fi cunoscute instrumentele populare clasice.

Cadrul de filmare al videoclipului este specific mehedințean: cerul senin, munții, pădurile, pajiștile peisajului din Podișul Mehedinți și zona subcarpatică, la îngemănarea dintre vară și toamnă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL