Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bianca Creanganiș și Orchestra Fraților Ștefaneț - Dorul meu unde se duce

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
8,831 Vizionari

Publicitate

Descriere

Bianca Crenganiș este o altă solistă de muzică populară românească, pe care ne-o dă plaiurile Moldovei, mai precis, Bacăul. Mulți soliști și instrumentiști ai neamului românesc, care au dus tradițiile și muzica populară românească peste hotare cu mare cinste, au venit de pe plaiuri băcăuene, unde graiul e dulce, doina lină, dar și dansul dans când e vorba de o bătută moldovenească sau o horă.

Bianca a urmat școala și liceul în Bacău, la Colegiul Național de Artă "George Apostu", unde a particicpat la multe evenimente și concursuri, adunând premii după premii și alcătuind un palmares frumos. Bianca Crenganiș a părăsit locurile natale, locuind momentan în București,

 

unde a și urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice. Ea are o experiență vastă atât pe scenele populare, dar și în domeniul evenimentelor private, unde cântă atât din repertoriul propriu, cât și alte melodii îndrăgite, din muzica populară românească, indiferent de zonă.

Câteva melodii interpretate de Bianca, ar fi: „Sara asta iară beau”, „Tată bun, poarta deschide” și melodia recomandată „Dorul meu unde se duce”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL