Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Bee Gees - Stayin' Alive (1977)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
2,220 Vizionari

Publicitate

Descriere

Grupul britanic Bee Gees a fost înfiinţat în anul 1958 de frații Barry, Maurice și Robin Gibb.După ce au avut o activitate susținută în muzica pop până în 1960,  cei trei frați au decis să se stabilească în Australia pentru a obține succes într-o altă zonă a lumii.
Au locuit șapte ani în Queensland după care au revenit în Marea Britanie în Manchester City.
S-au implicat în muzica pop și R&B iar eforturile lor au dat cele mai bune rezultate în anul 1977 când au lansat hit-ul “Stayin’ Alive”.

Versurile acestei melodii spun că în viață trebuie să te străduiești să treci peste toate dificultățile chiar și peste un cutremur (cum a fost cel din martie 1977 resimțit în estul Europei și mai ales în România), indiferent că ești femeie sau bărbat, acesta este scopul în sine.
Alte două hit-uri celebre ale grupului Bee Gees au fost  “How Deep Is Your Love” și “Night Fever” care s-au aflat mult timp pe primul loc în topurile din SUA și din Anglia.
După 45 de ani de activitate artistică, Maurice a decedat din cauza unei oncluzii intestinale, iar grupul și-a întrerupt activitatea până în 2009 după care Barry și Robin au mai cântat timp de trei ani.

Comenteaza

RSS
Positive SSL