Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Basculare lemne cu un autovehicul marca Roman

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
5,023 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un videoclip cu un autovehicul marca ROMAN care basculează în lateral lemne de foc.
Platforma acestui tip de autocamion a fost concepută pentru basculare laterală, pe partea stângă, dar pentru alte tipuri deîncărcătură.

În cazul acesta, pentru lemne, bascularea se face mai dificil fiindvorba despre trunchiuri de copaci și crengi groase tăiate în bucăți de aproximativ un metru.

În timpul înclinării benei, lemnele se suprapun și încărcătura cade prea aproape de caroseria mașinii, iar șoferul trebuie să execute alte manevre (deplasarea camionului pe direcția înainte de mai multe ori).

Autovehiculele dotate cu platformă basculabilă sunt destinate transporturilor de mărfuri prevăzute în cartea tehnică în care sunt trecute toate informațiile utile date de producător.
Transportul de lemne este reglementat prin lege și se efectuează cu mașini de tip forestier sau cu remorci basculabile înalte, cu obloane laterale.

Se spune că românul este inventiv și se adaptează înprejurărilor pentru a rezolva asemenea situații.De preferat pentru transportul de materiale lemnoase și pentru bascularea acestora, sunt remorcile de tractor cu platformă basculabilă lateral sau autocamioanele utilitare cu sarcină maximă de 3,5 tone.

Majoritatea transportatorilor folosesc această metodă deoarece este mai rapidă decât descărcarea manuală a lemnelor din bena autovehiculului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL