Muzica populara - e-neatza.ro

Barbara Streisand - Woman In Love

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,492 Vizionari

Publicitate

Descriere

Barbara Joan (Barbra) Streisand este o celebră cântăreață, compozitoare, actriță și regizoare de film, de origine americană, care s-a făcut remarcată pe scenă, prin mai multe distincții obținute, de-a lungul carierei. Astfel, ea este unul dintre puținii artiști, care a obținut mai multe premii, în contextul de entertainment în care a performat, și anume: "Oscar" (două premii), "Emmy", "Grammy" și "Premiul Tony".

La nivel cineastic, se distinge, in special, prin Premiul"Globul de aur" pentru cea mai bună actriță (pentru rolul feminin în filmul "Funny girl", 1968) și "Globul deAur" pentru cel mai bun regizor (pentru regia filmului "Yentl", 1983).

De-a lungul activității artistice, Barbara Streisand colaborează cu mai mulți artiști din aceeași zonă de divertisment, dintre care sunt de amintit: Jack Paar (în cadrul emisiunii televizate "The Tonight Show"), Mike Wallace și Joyce Davidson (o serie de talk-show-uri, sub titulatura "PM Est/PM Vest") sau cu Michael Douglas ( împreună cu acesta, a găzduit emisiunea "Mike Douglas Show").

 

Melodia "Woman in love" este extrasă de pe albumul "Guilty", lansat în 1980, de către solista americană Barbra Streisand. Cântecul este compus de către frații Barry și Robbin Gibb, de la formația englezească Bee Gees.

Același cântec cunoaște, de-a lungul timpului, mai multe variante, în mai multe limbi, iar în 1969, el este inclus pe coloana sonoră a filmului cu același nume - "Woman in love" - regizat de Ken Russell.

Comenteaza

RSS
Positive SSL