Muzica populara - e-neatza.ro

Balkan feat. Glorya - Rămas bun

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
1,230 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Balkan și Glorya sunt doi interpreți de muzică pop din România, a căror colaborare a înregistrat, de la începutul carierei lor, un real succes, dovedind, de fiecare dată, că duetul lor este unul reușit, pe scena muzicii românești contemporane.

 Videoclipul de mai sus constă într-un ultim single - "Rămas bun" - lansat pe 1 iunie 2017, de către cei doi artiști, la casa de discuri "Sprint Music" (activă din 2010), pe al cărei canal youtube îl regăsim, alături de alte colaborări Balkan&Glorya, cum ar fi: "Călător", "Cenușăreasa" ori "Dacă pleci".

 Pe același canal, amintit anterior, regăsim și alți interpreți din muzica pop românească de actualitate, cum ar fi: Gipsy Casual, Mr. Vik, Alb Negru, Shift sau Dj Rinno.

 Producătorii casei de discuri "Sprint Music" au în atenție promovarea mai multor genuri muzicale (de la hip-hop, la dance sau de la rock, la pin-up), și rămân deschiși oricăror noi provocări de colaborare, cu artiști dornici de afirmare.

 Mai multe date și informații despre "Sprint Music" pot fi găsite pe canalul youtube care le poartă numele sau pe link-ul paginii lor oficiale:

https://www.facebook.com/SprintMusic

 Single-ul proaspăt "Rămas bun" este o melodie născută dintr-o poveste de viață reală, după spusele solistului Balkan, care se finalizează, abia acum (după marturia sa), într-un posibil nou succes, în domeniul muzicii pop.

 Cântecul semnat Balkan&Glorya face parte dintr-un proiect mai larg, care va include și alte creații, pe care tinerii soliști își propun să le editeze, în viitor, în aceeași formulă.

 Profilurile personale ale artiștilor pot fi regăsite la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/gloryaofficial/

https://www.facebook.com/BalkanRomania/

Comenteaza

RSS
Positive SSL