Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Avocado, fructul-miracol care scade colesterolul

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant Sănătate
4,521 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul numit “Avocado, fructul-miracol carescade colesterolul. Cum ar trebui să-l consumi” se află încărcat pe canalul youtube “Fresh Refresh”, inițiat în 2016 și dedicat “pastilelor” de sănătate, realizate de Alexandra Păcuraru, pentru Realitatea TV.

 Prezentarea fructului de avocado începe cu premisa învederată, conform căreia acesta nu ar avea niciun gust sau cel mult, un gust de iarbă. Acest indiciu nu impiedică, însă, multiplele efecte benefice ale fructului menționat, asupra sănătății noastre.

 Astfel, cel mai cunoscut asemenea efect este, conform unui studiu efectuat de Reuters, cel conform căruia avocado conduce la o scădere a nivelului de colesterol rău, în cazul persoanelor supraponderale și obeze.

 Aceasta nu înseamnă, însă, că oamenii trebuie să includă, pur și simplu, în dieta lor, fructele de avocado, ci acestea din urmă ar trebui să constituie baza unui regim sănătos adecvat.

 Potrivit unui studiu în nutriție, efectuat de către Penny Kris-Etherton (S.U.A), este bine să consumăm alimente bogate în acizi mononesaturați, vitamine, minerale, fibre, pentru a reduce riscul apariției unui atac vascular cerebral sau al unui infarct.

 Pe lângă conținutul de acizi mononesaturați, avocado prezintă și o serie de alți componenți sănătoși, cum ar fi mineralele și fibrele.

 Pe lângă rolul dovedit în scăderea colesterolului rău, avocado are un efect declarat în diminuarea radicalilor liberi din organism.

 De asemenea, avocado reglează vederea, scade glicemia și previne malformatiile congenitale.

250 de grame de avocado pe zi le asigură femeilor însărcinate un sfert din necesarul de acid folic.

 Potasiul este un nutrient de care majoritatea oamenilor duc lipsă. Acesta ajută la menținerea activității electrice la nivel celular și multiple alte funcții. Fructul de avocado este o sursă generoasă de potasiu, care ajută, printre altele, și la reglarea tensiunii arteriale.

 Fructul-miracol despre care am vorbit anterior încetinește efectele îmbătrânirii, sporește capacitatea corpului de a absorbi nutrienții necesari pentru vedere, tratează psoriazisul, accelerează metabolismul și previne pierderea memoriei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL