Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Autocamion ROMAN 40440 bagat la testerul TEXA IDC4

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
4,781 Vizionari

Publicitate

Descriere

Din Anul 2004 la Uzina de Atocamioane ROMAN Brașov a intrat în fabricație modelul de autocamion ROMAN 40 440 care este echipat cu motorul tip MAN D 2066 – Euro 4, care dezvoltă 440 de cai putere.

Acest motor a fost montat cu ani în urmă pe modelul MAN TGA, de aceea și tipul de autovehicul la care se încadrează pentru diagnosticarea cu testerul electronic, corespunde acestei mărci germane.

Urmărim în acest videoclip o verificare cu testerul TEXA IDC4 după ce la camion a fost înlocuit senzorul de control al presiunii gazelor de evacuare.

Acest sezor se defectase anterior și prezenta incoerență în semnal, iar motorul nu putea fi turat.

La diagnosticare a fost verificat sistemul de injecție tip BOSCH EDC 7-C-32 și au fost analizați ceilalți parametri ai motorului, inclusiv erorile.

Răspunsul testerului a fost că nu există erori în sistem, astfel încât autocamionul poate intra în exploatare.Acest autovehicul este un hibrid având grupul motor și cutia de la MAN TGA pe un șasiu de autocamion ROMAN.

Cutia de viteze este manuală de tip ZF cu 16 trepte pentru mersul înainte și două pentru mersul înapoi.

Motorul MAN D 2066 a fost echipat și pe autobuzele ROMAN fabricate după anul 2005.În urma unor îmbunătățiri tehnice la sistemul de evacuare, norma de poluare a ajuns la Euro 5.

Comenteaza

RSS
Positive SSL